تبلیغات
قلمرو یک دختر ایرانی - مطالب مهر 1394

بکوش تا عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه می نگری


Admin Logo
themebox Logo




تاریخ:یکشنبه 26 مهر 1394-08:04 ب.ظ

نویسنده :Amir javan

Mohammad Khakpoor - Hanooz

دانلود مداحی محمد خاکپور به نام هنوز

( تنظیم،میکس و مسترینگ : امیر جوان )

.:: تهیه شده در استدیو امیر جوان ( کبیر رکورد ) ::.



ادامه مطلب

نظرات() 

تاریخ:جمعه 24 مهر 1394-09:09 ق.ظ

نویسنده :Amir javan

Mohammad Javad Darabi Fard ft. Saeed Izad - Hes Khob Hoseini

دانلود آهنگ محمد دارابی فرد و سعید ایزد به نام حس خوب حسینی

( گیتار : سجاد دارابی فرد / تنظیم،میکس و مسترینگ : امیر جوان )

.:: تهیه شده در استدیو امیر جوان ( کبیر رکورد ) ::.



ادامه مطلب

نظرات() 
نوع مطلب : اخبار  موسیقی  مذهبی 

تاریخ:جمعه 24 مهر 1394-08:57 ق.ظ

نویسنده :Amir javan

Ashkan - Farzanegi

دانلود آهنگ بسیار زیبای اشکان به نام فرزانگی

.:: تهیه شده در استدیو امیر جوان ( کبیر رکورد ) ::.



ادامه مطلب

نظرات() 
نوع مطلب : دانلود آهنگ 

تاریخ:چهارشنبه 8 مهر 1394-05:42 ب.ظ

نویسنده :sheyda @

آیا امواج وای فای برای سلامتی ضرر دارند؟

آیا امواج وای فای برای سلامتی ضرر دارند؟

 

آیا امواج وای فای برای سلامتی ضرر دارند؟

عده‌ی زیادی که هر روزه بر تعدادشان افزوده می‌شود، بر این باور هستند که امواج الکترومغناطیسی باعث سردرد، حالت تهوع و ایجاد درد فلج کننده‌ای در آن‌ها می‌شود. اما آیا واقعاً این امواج برای سلامتی افراد مضر هستند؟ با زومیت همراه باشید.
خانم مری کولز شهروند ۶۳ ساله‌ی انگلیسی، از رفتن به تئاتر، رستوران، سینما، فرودگاه و پارک‌ها خودداری می‌کند. اگر نوبت پزشکی در بیمارستان داشته باشد، تا آخرین لحظات ساعات کار بیمارستان، بیرون از ساختمان منتظر می‌ماند و خرید‌های خود از سوپرمارکت را هم بسیار سریع انجام می‌دهد.

حتی قدم زدن در خیابان‌های اطراف منزلش هم می‌تواند موجب درد وحشتناکی در دهانش شود. به همین دلیل است که همیشه هنگام خروج از خانه یک کاور مخصوص از جنس الیاف نقره و پلی‌آمید بر روی لباس خود می‌پوشد.

گرچه برای رهگذران، این رفتار خانم کولز عجیب به نظر می‌رسد، اما او اصرار دارد که این پوشش (با نام Aaronia Shield) تنها راه محافظت در برابر امواج ناشی از موبایل‌ها و وای فای است.

aaronia2

درست همانند افرادی که به مضر بودن امواج الکترومغناطیسی معتقد هستند (که تعدادشان روز به روز در حال افزایش است)، خانم کولز هم معتقد است که از سندروم عدم تحمل حساسیت الکترومغناطیسی یا به اختصار EHS رنج می‌برد. به بیان دیگر، او فکر می‌کند دستگاه‌های الکترونیکی که اکثر ما در زندگی روزمره‌مان به آن‌ها وابسته هستیم، او را مریض می‌کنند.

Aaronia Shield نام پارچه‌ای گران‌قیمت است که سازندگان آن مدعی‌اند می‌تواند جلوی نفوذ امواج الکترومغناطیسی را بگیرد.
حدود ۵ درصد از جمعیت انگلستان (بیش از ۳ میلیون نفر) عقیده دارند که تا حدودی تحت‌تاثیر حساسیت الکترومغناطیسی یا همان آلرژی به امواج رادیویی ساطع شده از دستگاه‌ها هستند. منظور از دستگاه‌ها طیف وسیعی از وسایل الکترونیکی، از موبایل‌ها گرفته تا تلویزیون و حتی لامپ‌های روشنایی است. امواج متصاعد شده از این دستگاه‌ها ناشی از تابش غیر یونیزه هستند که فرکانس آنها بسیار کم درنظر گرفته شده تا بر روی انسان بی‌تاثیر باشند.

با این حال افرادی که از EHS رنج می‌برند معتقدند تابش در این سطح پایین هم می‌تواند مضر باشد. این افراد علائمی مانند سردرد، بی حالی، حالت تهوع، سختی در نفس کشیدن و حتی فلج شدن را گزارش کرده‌اند. آن‌ها همچنین بیم آن را دارند که این تشعشعات ممکن است موجب سرطان، بیماری‌های خودایمنی و اختلالات عصبی در بلند مدت شود.

colesمری کولز می‌گوید:

“قبل از اینکه در سال ۲۰۱۲ به EHS مبتلا شوم، باورم نمی‌شد که چنین بیماری‌ای وجود داشته باشد. مریض شدن به دلیل استفاده از تکنولوژی‌هایی که سال‌ها مشغول استفاده از آن‌ها بوده‌ام و تا به حال مشکلی با آن‌ها نداشته‌ام، به نظر غیرواقعی می‌آید. اما دردی که من از آن رنج می‌برم کاملاً واقعی است. بدترین حالت، احساس شوک الکتریکی درون دهانم است. مجبور شدم تمام سبک زندگی‌ام را عوض کنم تا در معرض امواج وای فای و سیگنال‌های تلفن همراه قرار نگیرم. وای فای امروزه همه جا وجود دارد و دوری از آن بسیار سخت است. دوری از افرادی که تلفن همراه دارند از آن هم سخت تر است.”
‌این ایده‌ی بسیار بحث برانگیز که میدان‌های الکترومغناطیسی می‌توانند سلامت ما را تحت‌تاثیر قرار بدهند، اولین بار در دهه‌ی ۶۰ میلادی هنگامی که دکتر رابرت بِکِر آمریکایی کمپینی علیه خطوط ولتاژ بالا به راه انداخت مطرح شد. او معتقد بود خطوط ولتاژ بالای انتقال برق موجب بیماری افرادی که در حوالی آن زندگی می‌کردند شده است.

در سال‌های اخیر، همراه با رشد چشمگیر صنعت ارتباطات، ترس از خطرناک بودن امواج الکترومغناطیسی ناشی از موبایل‌ها و امواج وای فای هم شدت یافته است. اما راهی برای گریز از تکنولوژی وایرلس در دنیای امروز وجود ندارد. سال آینده تعداد هات‌اسپات‌های وای فای در بریتانیا به ۲۱ میلیون عدد خواهد رسید و تعداد تلفن‌های همراه از جمعیت کشور هم فراتر خواهد رفت.

اگرچه شواهد محکمی مبنی بر ارتباط بین تکنولوژی موبایل و بیماری وجود ندارد، اما مطالعاتی هم وجود دارند که به اثرات نگران کننده‌ای اشاره کرده‌اند. پژوهشی بر روی اسکن مغزی در سال ۲۰۱۱ نشان داد که در حضور تشعشعات وای فای فعالیت مغز دانش‌آموزان مذکر در نواحی که مربوط به دقت کردن است کاهش می‌یابد.

تحقیق دیگری در سال ۲۰۱۰ نشان داد که سیگنال‌های وای فای فعالیت مغزی را در زنان جوانی که طی آزمایشی سعی در تکرار یک سری اعداد که برای آن‌ها خوانده می‌شد را داشتند، به شدت کاهش می‌داد.

signals

تا سال آینده تعداد هات‌اسپات‌های وای فای در بریتانیا به ۲۱میلیون عدد خواهد رسید
حساسیت برای سلامت کودکان به اندازه‌ای است که پارلمان اروپا درخواست محدودیت استفاده از وای فای در مدارس و همچنین محدودیت استفاده از موبایل توسط کودکان را دارد. اما EHS در بریتانیا (بر خلاف سوئد) به عنوان یک بیماری شناخته نمی‌شود. آژانس حفاظت از سلامت انگلستان می‌گوید هیچگونه شواهد علمی مبنی بر ارتباط بیماری‌ها با تجهیزات الکتریکی وجود ندارد؛ هرچند گزارش علائم واقعی و ناراحت کننده‌ توسط مردم را به رسمیت می‌شناسد.

برخی پزشکان هم از این بیماری ابراز نگرانی می‌کنند. دکتر اندرو ترسیدر پزشک خانوادگی در سامِرسِت انگلستان بیماران زیادی را دیده که از علائم EHS شکایت می‌کنند. او عقیده دارد حساسیت الکترومغناطیسی یک بیماری جدی است. او همچنین می‌گوید:

“ما دقیقاً نمی‌دانیم این بیماری چگونه اتفاق می‌افتد، اما با توجه به حساسیت سلول‌های بدن به دیگر انواع موج‌های دارای انرژی مانند امواج صوتی و نور، این‌که سلول‌ها به دیگر فرکانس‌ها (مانند امواج رادیویی) حساس نباشند عجیب خواهد بود. امیدوارم در آینده‌ای نزدیک، سرویس سلامت همگانی انگلستان (NHS) در تصمیم خود تجدید نظر کرده و این بیماری را جدی بگیرد.”
هنگامی که مری کولز در اکتبر ۲۰۱۲ شروع به تجربه‌ی درد شدیدی در دهان کرد، فکر می‌کرد که این درد واکنشی است به مواد شیمیایی موجود در فوم ضد حریقی که کارگران از آن برای پر کردن سوراخی در دیوار آشپزخانه‌ی او استفاده کرده‌ بودند.

سه ماه بعد، پس از اینکه فوم استفاده شده در دیوار آشپزخانه را تعویض کرده بود، همچنان از همان علائم رنج می‌برد؛ این دفعه هنگام استفاده از لپ‌تاپ، موبایل و حتی تلویزیون. خانم کولز که به تنهایی در لندن زندگی می‌کند می‌گوید:

“کم کم شک کردم که این واکنش‌ها منشاء شیمیایی ندارند؛ پس شروع به آزمایش بر روی خودم کردم. برای ناهار با خواهرزاده‌ام که آیپد دارد بیرون رفتیم. آیپد را نزدیک صورتم گرفتم و بلافاصله احساس درد شدیدی در دهانم کردم. ناگهان متوجه شدم دیگر نمی‌توانم تلوزیون تماشا کنم، از کامپیوتر یا تلفنم استفاده کرده و یا حتی بدون درد لامپ‌های خانه را روشن کنم و این خیلی ترسناک بود.”
مری از طریق یکی از دوستانش با انجمن حساسیت به امواج الکترومغناطیسی انگلستان آشنا شد که ۱۰۰۰ عضو دارد. مری می‌گوید:

“همچنین به ملاقات دکتر خانوادگی رفتم. علیرغم اینکه او من را جدی گرفت، اما اصلاً نمی‌دانست که باید چکار کند. به من پیشنهاد داده شد که مورد رفتار درمانی قرار بگیرم، که برای درمان افرادی با مشکلات روانی (مانند افسردگی) استفاده می‌شود و هیچ اشاره‌ای به خود حساسیت واقعی نشده بود.”
او به جای گوش دادن به حرف دکتر، از دیگر افراد مبتلا مشاوره گرفت.

“لامپ‌های خانه را از فلوئورسنت با لامپ‌های رشته‌ای قدیمی یا هالوژن تعویض کردم که سطح پایین‌تری از تشعشع دارند. اتصال وای فای خود را با اتصال سیمی جایگزین کرده و فیلتری بر روی خط تلفن نصب کردم تا سیگنال‌های اینترنت پهن‌باند را حذف کند. همچنین از طریق اینترنت پارچه‌ی Aaronia Shield خریدم که در مقابل امواج از من محافظت می‌کند. این پارچه ساخت آلمان است و تقریباً هر متر آن ۷۰ پوند قیمت دارد. از آنجا که دندان‌های زیادی در دهانم با فلز پر شده بود، به من توصیه شد تا از شر آن‌ها خلاص شوم، چون رسانای الکتریسیته هستند. فرآیند جایگزین کردن آن‌ها با مواد غیر فلزی ۶ ماه به طول انجامید. من همچنین از یک رژیم سالم غذایی پیروی می‌کنم.”
مری عقیده دارد که توانسته علائم بیماری را کاهش دهد، اما زندگی بسیار سختی دارد.

“مجبور شدم از بسیاری از چیز‌هایی که عاشقشان بودم دست بکشم؛ از جمله رهبری تورهای گردشگری در لندن. همچنین قرار است به تمام منطقه‌ای که من در آن زندگی می‌کنم وای فای سراسری بیاید و هیچ تضمینی نیست که خیابان من از این قضیه مستثنی باشد.”
هرچند بعضی کارشناسان به این داستان‌ها مشکوک هستند. پروفسور مالکوم اسپرین مدیر بخش فیزیک پزشکی بنیاد سلطنتی برکشایر می‌گوید:

“هیچ‌گونه شواهدی مبنی بر ارتباط میان امواج وای فای یا سیگنال‌های موبایل با بیماری وجود ندارد. سطح تشعشع از این دستگاه‌ها بسیار پایین است؛ به حدی که در اکثر موارد اصلاً قابل تشخیص نیست. شدت تابش امواج وای فای صدهزار بار کمتر از یک اجاق مایکروویو خانگی است. اگر حساسیت به امواج الکترومغناطیسی واقعی بود، باید هنگامی که اولین بار در یک قرن پیش معرفی شدند با آن‌ روبرو می‌شدیم. به نظر من علائم این بیماری می‌توانند ناشی از نگرانی مردم درباره‌ی تکنولوژی باشند، نه خود تکنولوژی.”
اما افرادی که خود را مبتلا به EHS می‌دانند می‌گویند ناراحتی‌شان خیلی واقعی است.

tiffany mwss23 microwave ovenریکی گاردینر ۶۶ ساله که قبلاً عضو یک گروه موسیقی بوده، حالا در یک منطقه روستایی، زندگی آرامی را می‌گذراند. نشانه‌های بیماری در او اوایل دهه ۸۰ پدیدار شد و عقیده دارد که علائم بیماری او ناشی از ۵ کامپیوتری بود که از آن‌ها برای تولید موسیقی استفاده می‌کرده است. او می‌گوید:

“شدت تابش امواج وای فای صدهزار بار کمتر از یک اجاق مایکروویو خانگی است”
این علائم با احساس گرمای عجیبی درون بدنم آغاز شدند و در اواسط دهه نود حالم بسیار بدتر شد. ضربان قلبم نامنظم بود و مشکل تنفس داشتم. چند سالی به علت بیماری نمی‌توانستم کار کنم. همه چیز را تا به حال امتحان کرده‌ام. از خوابیدن درون خیمه‌ای پارچه‌ای برای گرفتن جلوی تابش امواج گرفته تا رنگ کردن خانه‌ام با رنگی از جنس گرافیت. هنوز هم برای تولید موسیقی از کامپیوتر استفاده می‌کنم، اما وای فای ندارم و هنگام استفاده از کامپیوتر در سمت دیگر اتاق نشسته و از دوربین دوچشمی برای دیدن مانیتور استفاده می‌کنم.”
اگرچه ریکی فکر می‌کند دارد وضعیت خود را مدیریت می‌کند، اما از اینکه EHS بیشتر جدی گرفته نمی‌شود عصبانی است. او می‌گوید:

“صنعت ارتباطات پول‌سازترین صنعتی است که دنیا تا به حال به خود دیده. برای همین راحت‌تر است تا ما به عنوان افراد دیوانه نادیده گرفته شویم، تا این‌که این سوال مطرح شود که آیا بمباران ما توسط امواج الکترومغناطیسی کار درستی است؟”
سو براون ۵۳ ساله و مادر ۲ فرزند است. او با ریک موافق است و ۳ سال پیش، بعد از اینکه در مدرسه‌ای که در آن کار می‌کرد وای فای نصب شد، استعفا داد. او می‌گوید:

“من همیشه سالم بودم؛ اما ناگهان بدون هیچ دلیل مشخصی شب‌ها به سختی خوابم می‌برد. درد شدیدی در سرم شروع شد و گاهی اوقات حالت تهوع داشتم. دکترم مسکن قوی تجویز کرد، اما کارساز نبود. فکر میکردم شاید تومور مغزی داشته باشم. ولی در تعطیلات مدرسه، علائم تقریباً ناپدید می‌شدند. من عاشق کارم بودم ولی مجبور به استعفا شدم. بعداً از طریق تکنسین IT مدرسه متوجه شدم تجهیزات وای فای دقیقاً در همان تاریخی که بیماری من شروع شده بود نصب شده بودند.”
علائم سو بعد از ترک محل کارش بهتر شدند، اما پس از نصب یک هاب اینترنت پرسرعت در خانه‌شان دوباره بازگشتند.

“حالا به سختی می‌توانم جایی بروم؛ چون وای فای به شدت گسترده شده است. علائم بیماری وحشتناک است، اما وقتی در مورد آن‌ها صحبت می‌کنم مردم فکر می‌کنند دیوانه‌ام.”
شاید شواهد علمی برای اثبات وجود بیماری‌ای به اسم حساسیت به امواج الکترومغناطیسی وجود نداشته باشد، ولی سو به نمایندگی از جمعیت رو به رشد مبتلایان به این بیماری می‌گوید:

“برای ما، این بیماری بسیار هم جدی است.”
نظر شما چیست؟ آیا علیرغم تمامی شواهد علمی واقعاً چنین بیماری‌ای وجود دارد؟ یا این بیماری ساخته و پرداخته‌ی ذهن افرادی است که از تکنولوژی وحشت دارند؟

منبع:سایت سوالی



نظرات() 

تاریخ:سه شنبه 7 مهر 1394-02:48 ب.ظ

نویسنده :sheyda @

مشکلات مسکونی کردن مریخ

مشکلات مسکونی کردن مریخ

مشکلات مسکونی کردن مریخ

گفته می‌شود مریخ دومین خانه‌ی انسان خواهد بود؛ نزدیک‌تر بودن این سیاره به زمین و شرایط مناسب‌تر نسبت به باقی سیارات منظومه‌ی شمسی، سیاره‌ی سرخ را به محتمل‌ترین کاندید برای مهاجرت انسان تبدیل کرده است. اما برای مسکونی کردن مریخ، طی مسافت ۲۲۵ میلیون کیلومتری قسمت آسان ماجرا خواهد بود؛
هنوز هیچ انسانی موفق نشده بر روی مریخ پای بگذارد، مگر در فیلم‌های علمی و تخیلی. اگر بخواهیم سیاره‌ی سرخ را توصیف کنیم در یک کلام باید بگوییم زندگی در مریخ فلاکت‌بار خواهد بود. مریخ چنان بیابان مرده، بایر و منجمدی است که سیبری در برابر آن بهشت به نظر خواهد رسید. اما دمای بسیار سرد، کمبود اکسیژن برای تنفس و سطوح مختلف تشعشعات خطرناک تنها قسمتی از ویژگی‌هایی است که زندگی در مریخ را به جهنمی سرخ تبدیل می‌کند. زمستان‌های مریخ دو برابر طولانی‌تر از چیزی است که بر روی زمین تجربه می‌کنیم؛ در حالی که آب در مریخ وجود دارد، اما به شکل یخ‌هایی سفت‌تر از صخره. تمام این مشکلات باعث می‌شود تا در مورد خانه‌ی دوم خطاب کردن این سیاره تجدید نظر کنیم. سخنران TED و تکنولوژیست استفان پترانک کتاب کاملی در مورد مخاطرات زندگی در مریخ به نگارش درآورده که در ادامه، نکات اصلی آن را مشاهده خواهید کرد.

هر سال در مریخ ۶۸۷ روز طول می‌کشد
روزهای مریخ چندان بلندتر از روزهای زمین نیستند؛ در سیاره‌ی سرخ هر روز ۲۴ ساعت و ۳۹ دقیقه و ۲۵ ثانیه طول می‌کشد، هر سال مریخ ۶۸۷ روز است و این به آن معنی است که فصل‌ها در مریخ حدود دو برابر طولانی‌تر از فصول زمین هستند. همچنین به دلیل تخم مرغی بودن مدار این سیاره به دور خورشید، تفاوت دما میان فصول در آن بسیار بیشتر از اختلاف دمای زمستان و تابستان در زمین است.

در استوای مریخ دمای هوا در روز تا ۲۰ درجه‌ی سلسیوس و شب‌ها به ۷۰- درجه می‌رسد
حدود ۶۰ درصد از نوری که زمین از خورشید دریافت می‌کند به مریخ میرسد؛ این میزان تقریباً همانند نوری است که در یک غروب زمستانی در شهری مثل میلان، پکن و یا شیکاگو می‌توانیم تجربه کنیم. مستقر شدن فضانوردان در نزدیکی استوای مریخ به آن‌ها این امکان را می‌دهد که روزهای نسبتاً مطبوعی را داشته باشند؛ اما شب‌های سیاره‌ی سرخ به راحتی تا ۷۰- درجه‌ی سلسیوس سرد خواهد شد؛ بنابراین تاسیساتی برای حفاظت از فضانوردان در برابر این سرمای وحشتناک لازم خواهد بود.

گیاهان احتمالاً می‌توانند در محیطی با یک دهم فشار اتمسفر زمین زنده بمانند
خاک مریخ شباهت زیادی به خاک برخی نواحی زمین مانند دره‌های خشک قطب جنوب و یا ارتفاعات آتشفشانی هاوایی دارد. فضانوردان احتمالاً بتوانند در گلخانه‌هایی باد شونده، گیاهانی را برای تأمین غذا در این سیاره کشت دهند؛ این گلخانه‌ها فشار اتمسفر لازم برای زنده ماندن گیاهان را تأمین خواهند کرد. البته گیاه‌شناسان انتظار دارند برخی گیاهان بتوانند در اتمسفری با یک دهم فشار زمین نیز رشد کنند؛ اگرچه هنوز نمی‌دانیم تفاوت میزان جاذبه چه تأثیری در رشد گیاهان خواهد گذاشت.

بیشتر از یک و نیم میلیون کیلومتر مکعب آب در سطح مریخ وجود دارد، اگرچه تقریباً تمام آن یخ زده است
اگر بتوانیم دمای مریخ را افزایش دهیم، با این کار گازهای یخ زده درون جو این سیاره آزاد خواهند شد که باعث ایجاد اثر گلخانه‌ای می‌شود. پس از آن یخ‌های سطحی مخصوصاً در نواحی نزدیک استوا ذوب خواهند شد؛ بنابراین رودخانه‌هایی بر سطح مریخ جاری خواهند شد که می‌توان از آن‌ها برای کشت گیاهان خارج از گلخانه استفاده کرد؛ این گیاهان به مرور اکسیژن را به جو مریخ اضافه خواهند کرد.

جو مریخ از ۹۵ درصد دی اکسید کربن تشکیل شده است
اکسیژنه کردن جو مریخ کاری بسیار طولانی مدت خواهد بود. هوایی که انسان بر روی زمین تنفس می‌کند از ۲۱ درصد اکسیژن و ۷۸ درصد نیتروژن تشکیل شده است؛ این میزان ترکیبی حیاتی برای ما است. با میزان کمتری از اکسیژن احساس خفگی خواهیم کرد و اکسیژن بیشتر، می‌تواند به شُش‌هایمان صدمه وارد کند. اگرچه نیتروژن از طریق شُش‌ها جذب نمی‌شود، اما بیشتر هوایی که نفس می‌کشیم را تشکیل می‌دهد و باعث می‌شود میزان مناسبی از اکسیژن را دریافت کنیم. تکامل یافتن انسان با شرایط آب و هوایی زمین به آن معنی است که اگر بخواهیم مریخ را به سیاره‌ای مسکونی تبدیل کنیم، مجبوریم نه تنها اکسیژن مورد نیاز را به جو این سیاره پمپاژ کنیم، بلکه باید ترکیب ۹۵ درصدی دی‌اکسید کربن جو را با گازی دیگر جایگزین کنیم؛ و پس از آن با کم شدن میزان دی‌اکسید کربن جو اثر گلخانه‌ای کاهش می‌یابد که باعث سردتر شدن مریخ خواهد شد.

با خانه تماس نگیرید، کسی صدایتان را نمی‌شنود
در دورترین فاصله ۲۱ دقیقه طول می‌کشد تا سیگنال‌های رادیویی از زمین به مریخ برسد. فضاپیمایی که می‌خواهد به سمت مریخ حرکت کند باید به هوش مصنوعی قدرتمندی مجهز شده باشد که در مواقع ضروری بتواند تصمیمات مناسب را اتخاذ کند؛ زیرا زمان لازم برای گرفتن فرامین از زمین وجود نخواهد داشت.

منبع : سایت سوالی



نظرات() 

تاریخ:دوشنبه 6 مهر 1394-04:36 ب.ظ

نویسنده :sheyda @

بستنی سنتی نخورید

bastani-sonati

بستنی سنتی نخورید
دکتر یحیی پاسدار متخصص تغذیه و عضو بسیج جامع پزشکی در خصوص اثر لبنیات غیر پاستوریزه در افزایش خطر ابتلا به تب مالت گفت: وجود یک باکتری خطرناک در لبنیات و فرآورده‌های دامی خصوصا شیر باعث ابتلا به تب مالت می‌شود.
وی در ادامه داد: عدم پاستوریزه و استریزه‌ کردن شیر باعث می‌شود این باکتری همچنان در شیر باقی بماند.
این متخصص تغذیه با اشاره به این که در تهیه بستنی‌های سنتی از روش‌های پیشرفته پاستوریزه استفاده نمی‌شوند، تصریح کرد: احتمال باقی ماندن باکتری خطرناک در این صورت قوی است.
پاسدار با بیان این که حضور این باکتری در بستنی سنتی فاقد علامت بوده و هیچ‌گونه علامتی از جهت تغییر در رنگ، بو و مزه ایجاد نمی‌کند، اظهار داشت: این بستنی‌ها از لحاظ ظاهری سالم به نظر می‌رسند چرا که اندازه این باکتری در حد میکروسکوبی بوده و مانند سایر باکتری‌ها با چشم غیر مسلح دیده نمی‌شوند و فقط در آزمایشگاه می‌توان آن را از لحاظ سالم یا ناسالم بودن بررسی کرد.
این متخصص تغذیه در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به این که بیماری تب مالت با استفاده از روش‌های سالم‌سازی قابل کنترل است به همین دلیل اقدامات لازم جهت جلوگیری از گسترش این بیماری صورت گرفته است.



نظرات() 

تاریخ:یکشنبه 5 مهر 1394-03:26 ب.ظ

نویسنده :sheyda @

ادویه مخصوص کاهش وزن

Cumin-Seeds

ادویه مخصوص کاهش وزن
برخی ادویه‌جات نظیر زیره می‌تواند خواص شگفت‌انگیزی را برای سلامتی داشته باشند.
این بسیار عجیب است که دانه‌های بسیار ریز این ادویه قادر است کاهش وزن را برای افراد به ارمغان آورد.
مطالعات جدید حاکی از آن است که دانه‌های زیره به طور بالقوه قادر است در چربی بدن نفوذ کرده و به روشی مثبت سطح چربی‌های مضر در خون را کاهش دهد.
دانشمندان ایرانی از دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی مطالعاتی را بر روی ۸۸ زن که به اضافه وزنی مبتلا بودند انجام دادند. آنها این زنان را به دو گروه با دو رژیم غذایی متفاوت تقسیم کردند.
دسته اول ۳ گرم پودر زیره را با ۵ گرم ماست ارگانیک مخلوط کرده و به طور روزانه مصرف کردند گروه دوم نیز تنها با مصرف ماست ارگانیک مورد کنترل وزن قرار گرفتند. هر دو گروه مورد مشاوره تغذیه قرار گرفته و مصرف کالری آنها به ۵۰۰ کالری کاهش یافت.
نتایج نشان داد زنانی که مصرف زیره داشتند نسبت به گروه دوم ۳ پوند (۴/۱ کیلوگرم) کاهش وزن داشتند. همچنین اعضای این گروه با توجه به زیره مصرفی، ۶۴/۱۴درصد، میزان چربی‌سوزی داشتند.
نکته مهم اینجاست که این گروه کاهش میزان کلسترول ناشتا، LDL (کلسترول بد) و کاهش تری گلیسیرید را نیز تجربه کردند. علاوه بر همه اینها در افراد مصرف کنندگان زیره کاهش میزان شاخص توده و دور کمر بسیار چشمگیر بوده است.
زیر سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها و فیتواسترول می‌باشد که منشأ گیاهی داشته و قادر است با جذب کلسترول مضر در دستگاه گوارش باعث کاهش وزن شود.
آزمایشات بالینی نشان می‌دهد که مصرف غذاهای غنی شده با حداقل ۸/۰ گرم استرول‌های گیاهی و یا استانول می‌تواند سطح کلسترولی LDL را کاهش دهد.
همچنین این ادویه با پیشگیری از سرطان ارتباط نزدیکی دارد. منبع بسیار خوبی از آهن می‌باشد و از عملکرد سیستم ایمنی بدن حمایت می‌کند.

منبع : سایت سوالی



نظرات() 

تاریخ:شنبه 4 مهر 1394-12:38 ب.ظ

نویسنده :sheyda @

خواص باورنکردنی سیرابی

Niubaiye

 

خواص باورنکردنی سیرابی
مرتضی صفوی با اشاره به اینکه سیرابی یکی از قسمت‌های معده نشخوارکنندگان است، گفت:‌ معده این جانوران شامل ۴ قسمت سیرابی،‌شیردان، هزارلا و نگاری بوده که خوردن سیرابی برای سلامتی بدن توصیه می‌شود.
وی افزود: مصرف غذایی سیرابی در هند و پاکستان همچون ایران متداول بوده و در مقایسه با گوشت، پروتئین آن بیشتر است همچنین آمینواسیدهای ضروری بدن با خوردن سیرابی تأمین می‌شود.
این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه مصرف ۱۰۰ گرم سیرابی ۸ درصد نیاز بدن به کلسیم را رفع می‌کند، گفت: همچنین مصرف این میزان سیرابی حاوی ۷ گرم پروتئین و ۴ گرم چربی است.
صفوی ادامه داد: آهن سیرابی همچون گوشت قرمز برای رفع کم‌خونی مناسب است و هر ۱۰۰ گرم سیرابی ۵ میلی‌گرم آهن دارد همچنین سلنیوم موجود در سیرابی آنتی‌اکسیدان مناسبی برای بدن دارد که سبب جلوگیری از ابتلاء به سرطان می‌شود.
وی با تأکید بر اینکه در صورت افزایش کلسترول در بدن گرفتگی عروق ایجاد می‌شود، گفت: کلسترول موجود در سیرابی به دلیل اینکه چربی پایینی دارد مثل گوشت قرمز خطر‌آفرین نیست و می‌توان گفت کلسترول سیرابی از گوشت گاو و گوسفند و مرغ کمتر است.
این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه دو سوم کلسترول خون را بدن می‌سازد و یک سوم از غذا حاصل می‌شود، گفت: اگر کلسترول دریافتی زیاد باشد این تنظیم خودکار در بدن وجود دارد که خود بدن کمتر این کلسترول را بسازد ولی زمانی که افراد کلسترول خیلی بالا از طریق مصرف بعضی از غذا همچون مایونز و انواع سس چرب داشته باشند دیگر بدن قادر به این تنظیم نیست.
وی به عنصر روی موجود در سیرابی اشاره کرد و گفت: این مسئله نیز سبب بلندی قد، پرپشتی مو شده و مانع ریزش موی سر می‌شود و در واقع ۱۰۰ گرم سیرابی ۱۱ درصد نیاز روزانه بدن را به روی تأمین می‌کند. این مسئله برای تولید اسپرم، افزایش حس چشایی، بویایی و تقویت سیستم ایمنی بدن حائز اهمیت است.
صفوی گفت: سیرابی همچنین حاوی انواع ویتامین‌ها شامل ویتامین B1، B2، B6،B12 بوده و ویتامین A آن نیز زیاد است. بنابر این خوردن آن برای افراد و حفظ سلامتی حائز اهمیت است البته باید توجه کرد که سیرابی را باید قبل از پخت به خوبی بشوییم و از نظر بهداشتی نسبت به تمیزی آن مطمئن شویم.
این متخصص تغذیه بیان داشت:‌ ۱۰۰ گرم سیرابی ۱۳۰ کالری دارد و نسبت به آجیل و قند کالری آن کمتر بوده بنابر این مصرف آن مناسب است.
وی در پایان در رابطه با پرزهای سیرابی گفت: خوردن این پرزها در صورتی که به خوبی شسته شده باشند، مشکلی ندارد فقط افراد باید توجه داشته باشند که برای مصرف سیرابی بهتر است آن را با آب لیمو سرو کنند تا جذب آهن آن افزایش یابد.

منبع : مجله خبری تفریحی سوالی



نظرات() 

تاریخ:جمعه 3 مهر 1394-08:19 ق.ظ

نویسنده :sheyda @

خداحافظی با تابستان به روایت تصویر

ما اولین روزهای پاییز را آغاز کرده ایم باز هم مهمان یکی از زیباترین فصول سال هستیم. اما جا دارد در شروع این فصل،  خداحافظی گرمی با فصل گرما بکنیم و اورا بدرقه کرده و دفتر خاطراتش را ببندیم سپس دفتر جدیدی از فصل جدید را ورق بزنیم.
بعد از یک بهار پرطراوت، تابستان گرم از راه می‌رسد. جای آن رگبارهای وقت و بی‌وقت را، هرم گرمای هوا می‌گیرد. روزهایی که همه چیز تحت تأثیر این گرما، در سستی و رخوتی خاص فرو می‌روند. رنگ‌ها رنگ می‌بازند اما، میوه‌های رنگارنگ یکی پس از دیگری از راه می‌رسند. طعم ترش و شیرین آنها باز هم به ما یادآوری می‌کند که تابستان از راه رسیده است. خنکی هندوانه در گرمای بعدازظهر می‌چسبد. مدرسه‌ها تعطیل می‌شوند و موجی از شادی و نشاط کوچه و خیابان را در برمی‌گیرد. سفرهای تفریحی برنامه‌ریزی می‌شوند، مهمانان از راه می‌رسند. اوقات فراغت شروع شده و اما در یک چشم به هم زدن نیز به پایان می‌رسد. تا به خود بیاییم، خنکای نسیم پائیزی را احساس می‌کنیم. انگار از تابستان تا پائیز به اندازه یک روز فاصله بود.

 

اکنون دیگر عمر تابستان به سر آمده است. دفتر خاطرات تابستانی دیگر بسته می‌شود، از امروز قلم در دست گرفته و خاطرات روزهای زیبای پائیزی را به رشته‌ی تحریر درمی‌آوریم. حال باید به پائیز هزار افسون، به این فصل زیبا و شگفت‌انگیز خداوند خیر مقدم گفت. وقت آن است که جامه‌‌ی سبز و رنگ پریده‌ی درختان، رفته رفته رنگ‌های شادتری به خود بگیرد. ماه مدرسه از راه رسیده و همه چیز در حال و هوایی دیگر غوطه ور است. اما تا به خود بیاییم، این فصل نیز به پایان خواهد رسید. زمان همچون برق و باد می‌گذرد؛ پس تا دیر نشده از روزهای خنک پاییزی لذت ببرید.

 

همراه شما و در آلبومی تصویری، با آن گرمای نفس گیر و رخوت دلنشین خداحافظی کرده و به فردایی هزار رنگ سلام می‌کنیم.

 

۴۰۲۹c689020a28247b39f8cd15be683a_XL [640x480]

summ-Autu-5 [640x480]

summ-Autu-6 [640x480]

summ-Autu-8 [640x480]

summ-Autu-9 [640x480]

summ-Autu-10 [640x480]

summ-Autu-14 [640x480]

summ-Autu-18 [640x480]

summ-Autu-19 [640x480]

summ-Autu-20 [640x480]

summ-Autu-22 [640x480]

منبع : مجله خبری تفریحی سوالی


نظرات() 
نوع مطلب : عکس های طبیعت 

تاریخ:جمعه 3 مهر 1394-08:14 ق.ظ

نویسنده :sheyda @

آموزش آشپزی : فلافل

ُآموزش آشپزی : فلافل

 

آموزش آشپزی : فلافل

فلافل از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است .
فلافل یک غذای خاورمیانه ای ست که در ایران نیز در جنوب کشور همواره رواج داشته و در سالهای اخیر به فرهنگ غذایی برخی شهرهای دیگر نیز ورود یافته است.
نکاتی در رابطه با تهیۀ فلافل :
۱- نخودها را از قبل بپزید.
۲- سیر را ریز خرد کنید.
۳- پیاز را به قطعات ۲٫۵ سانتی متری برش دهید.
۴- جعفری و نعناع را خرد کنید.
۵- تخم مرغ را قبل از اضافه کردن، کمی هم بزنید.

نیمی از نخودها را در مخلوط کن بریزید و چند بار فشار دهید تا خرد شوند، سپس آنها را به یک کاسه ی بزرگ منتقل کنید.نیم دیگر نخودها را با سیر، پیاز، سبزی ها، چاشنی ها، جوش شیرین، نمک و آب لیمو در مخلوط کن بریزید. ۳۰ ثانیه فشار دهید تا به یک خمیر سفت تبدیل شود. این خمیر را به کاسه ی نخودهای قبلی اضافه کنید.تخم مرغ و کنجد را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. روی کاسه ی مخلوط سرپوش بگذارید و ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا سرد شود.روغن را در ماهیتابه با حرارت ملایم گرم کنید. بعد از داغ شدن روغن، یک قاشق غذاخوری پر از مخلوط را در ماهیتابه بریزید و به آرامی خمیر را فشار دهید تا شکل گردی به خود بگیرد. آن را سرخ کنید و یک بار برگردانید تا جایی که هر دو طرف آن طلایی و برشته شود که در کل حدود ۴ دقیقه طول می کشد. فلافل ها را به ظرفی منتقل کنید تا چربی آن گرفته شود.فلافل را با نان تافتون، گوجه، برش های نازک پیاز قرمز، کاهو و سس کنجدی سرو کنید.

منبع: مجله خبری تفریحی سوالی



نظرات()